KALCIO Healthcare 15 jaar in zorgsector

15 jaar Toewijding aan de zorgsector

Nieuws

KALCIO Healthcare 15 jaar in Zorgsector

15 jaar Toewijding aan Zorginnovatie en Maatschappelijke Impact

Op 17 april vierde KALCIO Healthcare een mijlpaal van betekenis: 15 jaar van toewijding aan het ondersteunen van de zorgsector in haar transformatie naar de toekomst. Sinds de oprichting heeft KALCIO Healthcare zich gepositioneerd als een voortrekker in projectmanagement en interim-management, waarbij ze met precisie en passie processen, middelen en mensen in de zorg in balans brengen. Deze missie heeft geleid tot enkele opmerkelijke prestaties, waarvan de impact nog altijd voelbaar is in instellingen zoals het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Deventer Ziekenhuis.

Een van de meest gedenkwaardige projecten die KALCIO Healthcare heeft verwezenlijkt in de zorgsector, is de bouw van de intra-operatieve MRI-OK in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, onderdeel van het prinses Máxima Centrum en het UMC Utrecht. Dit is een cruciale stap voorwaarts in de behandeling van jonge patiënten. Deze innovatie heeft niet alleen de behandelmogelijkheden verbeterd, maar ook de hoop en levenskwaliteit van ontelbare gezinnen versterkt.

Ter ere van hun 15-jarig jubileum heeft directeur Karel Loerts een nog diepere betrokkenheid bij maatschappelijke doelen laten zien door Business Buddie van UNICEF te worden. Deze samenwerking is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst. Als onderdeel van dit partnerschap heeft KALCIO Healthcare zich verbonden aan het “Plastic Bricks” project van UNICEF, een innovatief initiatief dat plastic afval omzet in bouwmaterialen voor kwetsbare gemeenschappen in de Ivoorkust.

Tijdens een gedenkwaardige ceremonie werd een symbolisch moment gedeeld tussen KALCIO Healthcare en UNICEF. Jan Marijnissen, een toegewijde vrijwilliger bij UNICEF, was aanwezig om een plastic brick te overhandigen aan Karel Loerts. Karel reikte vervolgens een cheque uit namens de relaties van KALCIO Healthcare, als een teken van hun gezamenlijke steun aan het nobele werk van UNICEF. Deze donatie belichaamt de diepgewortelde verbintenis om niet alleen de zorgsector te transformeren, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

Terugkijkend op de afgelopen 15 jaar, is het duidelijk dat KALCIO Healthcare een drijvende kracht van verandering en vooruitgang in de zorgsector en daarbuiten is. Als we de toekomst tegemoet treden, is er geen twijfel mogelijk dat de missie van het ondersteunen van de zorgsector in haar transformatie naar de toekomst met dezelfde passie en vastberadenheid voortgezet wordt.

zorgsector

Academy programma