Over KALCIO Healthcare

Over KALCIO Healthcare

Over KALCIO Healthcare

KALCIO Healthcare is een onafhankelijk adviesbureau en interim-dienstverlener in de zorgsector, opgericht in 2009. We werken vanuit de overtuiging dat het werk wat we doen een betekenisvolle bijdrage levert aan toekomstbestendigheid van de gezondheidssector. Het is onze missie om een positieve bijdrage te leveren aan de toegankelijkheid, effectiviteit, en kwaliteit van de gezondheidszorg. Dit doen we door nauwe samenwerking met klanten en het beschikbaar stellen van onze kennis en expertise. Van idee tot realisatie van de strategie van onze klanten is het proces waar wij sterk in zijn.

Onze kernwaarden

Strategisch transformeren

Wij zijn innovatief in ons denken en grensverleggend in onze aanpak. We zijn altijd op zoek naar het verbeteren van de kwaliteiten in de mens, optimale inrichting van processen en de beste inzet van systemen om zo toe te werken naar een betere toekomst.

Samen voor het beste resultaat

Wij stellen de kracht van het team boven het individu, zowel intern als bij klanten. We geloven dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden vanuit een krachtige samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Toegewijd en flexibel

Wij hebben een passie voor succes en zijn toegewijd aan het groeien, verbeteren en helpen van de gezondheidssector. We maken onze diensten en kennis op toegankelijk wijze bereikbaar waarbij we werken vanuit de wensen van de klant.

KALCIO Healthcare is dé dienstverlener voor ziekenhuizen, VVT en GGZ organisaties op het gebied van organisatie ontwikkeling op strategisch, tactisch en operationeel niveau. “Een goede balans tussen mensen, processen, de medische techniek, de zorg ICT en de faciliteit, dus het gebouw” “Als wij kijken naar mensen dan is dat breed, dat zijn de patiënten, cliënten, de medewerkers, zorgprofessionals, de specialisten. Vanuit hen werken wij.” “Zij hebben een behoefte, om hun werk goed te kunnen doen of aan de andere zijde zorg te ontvangen.” “Voor hen moeten de middelen goed zijn, daar kijken wij naar.” Bekijk het hele interview met Karel Loerts, oprichter van KALCIO Healthcare op ons Youtube kanaal. Over zijn kijk op de dienstverlening naar zorgorganisaties door KALCIO Healthcare.

Onze werkwijze

Mensen

De mens is het belangrijkste kapitaal voor het succes van organisaties. Of het nu gaat om de zorg aan het bed, de medisch specialist of de verzorgende in de thuissituatie, kwaliteit van zorg valt of staat met de inzet van mensen.

KALCIO Healthcare ondersteunt mensen binnen zorgorganisaties bij de verdere ontwikkeling van de eigen kennis en het versterken van de onderlinge samenwerking.

Technologie

De technologische mogelijkheden binnen de zorg worden steeds groter. Automatisering en informatisering bieden nieuwe mogelijkheden voor zorgprofessionals en zorgorganisaties om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Het biedt de zorgorganisaties de kans om optimale aandacht voor zorg te houden en een voorsprong binnen de branche te krijgen of te behouden.

KALCIO Healthcare helpt zorgorganisaties om investeringen in technologie optimaal te benutten. Wij helpen bij de keuze en inrichting van de medische techniek en zorg-ICT, zodat deze optimaal aansluiten op het primaire zorgproces en de behoeftes van de mensen die ermee werken.

Het proces

De omgeving waarin we vandaag de dag werken lijkt steeds vaker op een “sneltrein geladen met veranderingen”. Nieuwe wetgeving, hogere eisen van cliënten en patiënten en telkens weer nieuwe ontwikkeling in ICT en techniek. Dit vraagt om een continu verbetering en aanpassing in processen en workflows.

KALCIO Healthcare draagt bij aan een veilige en efficiënte inrichting van de zorgprocessen zodat de samenwerking tussen mensen optimaal verloopt en het rendement op investeringen in techniek, ICT en het gebouw behaald kan worden.