Academy

Academy

KALCIO Healthcare is gericht op het ontwikkelen van kennis en expertise op het gebied van ziekenhuis en zorg organisaties. De ontwikkelde kennis en ervaring delen wij binnen ons team. Daarnaast organiseren wij op basis van open inschrijving verschillende evenementen en trainingen. Houd de evenementen kalender op deze site in de gaten voor aankomende trainingen of kennis events.

Om een training voor uw medewerkers optimaal aan te laten sluiten op uw organisatie is de maatwerk oplossing van KALCIO een goede optie. KALCIO organiseert op doeltreffende wijze de door u gewenste training. KALCIO is sterk binnen de thema’s workflow optimalisatie, veilige zorg, hospitality en informatisering binnen het ziekenhuis.

Onze doeltreffende aanpak

  • Gezamenlijk met u worden het onderwerp en het raamwerk van de training vastgesteld.
  • Vervolgens bepalen wij samen welke trainer het beste past bij het onderwerp en bij uw organisatie.
  • De geselecteerde trainer ontwikkelt vervolgens de training in de afgesproken vorm.
  • Uw medewerkers doorlopen het gewenste trainingsprogramma aansluitend op hun dagelijkse praktijk.

Locatie en arrangement

De maatwerk trainingen kunnen door KALCIO op uw eigen, op onze locatie in De Bilt of op iedere gewenste locatie worden georganiseerd. Van een basisarrangement tot een meer luxe aankleding, uw wens staat voorop.
Daarnaast verzorgt KALCIO de presentatie -en communicatiemiddelen die nodig zijn voor een geslaagde kennisoverdracht. Op onze locatie in De Bilt hebben wij de beschikking over een beamer met een groot scherm. Tevens is het mogelijk om met een 3 meter breed touchscreen te werken. Je kan met meerdere personen tegelijk samen werken aan bijvoorbeeld een brainstorm sessie of een oorzaak analyse (visgraat diagram) uitwerken.

Prijsstelling

KALCIO werkt met aantrekkelijke prijzen voor uw maatwerk training. Een maatwerkoplossing kan in veel gevallen een substantieel prijsvoordeel opleveren ten opzichte van trainen op basis van open inschrijving.

Wilt u meer informatie over onze maatwerk oplossingen of wilt u vrijblijvend een offerte, neem dan contact met ons op.

Er zijn op dit moment geen events gepland