Maatwerk trainingen

Academy

Maatwerk trainingen

Om een training voor uw medewerkers optimaal aan te laten sluiten op de behoefte is de maatwerkoplossing van KALCIO Healthcare een goede optie. Wij organiseren op doeltreffende wijze de door u gewenste training. De expertise van KALCIO Healthcare ligt binnen de thema’s procesoptimalisatie, veilige zorg, hospitality en informatisering binnen het ziekenhuis. U kunt bij onze maatwerktrainingen denken aan de volgende onderwerpen:

 • Teamgericht samenwerken
 • Succesvol communiceren
 • Leiderschap / leidinggeven in de zorg
 • Persoonlijk leiderschap en zelfmanagement
 • Omgaan met projecten en projectmanagement
 • Lean werken in de zorg
 • Zorg IT gebruikerstrainingen
 • Kwaliteit en patiëntveiligheid

Om de training zo veel mogelijk in te richten naar uw wens, hanteren wij bij KALCIO Healthcare de volgende aanpak:

 1. Ten eerste wordt gezamenlijk met u het onderwerp en het raamwerk van de training vastgesteld.
 2. Vervolgens wordt in samenspraak bepaald welke trainer het beste past bij het onderwerp en bij uw organisatie.
 3. De geselecteerde trainer ontwikkelt hierna de training in de afgesproken vorm.
 4. Uw medewerkers doorlopen het gewenste trainingsprogramma aansluitend op hun dagelijkse praktijk.

Locatie en arrangement

De maatwerk trainingen kunnen door KALCIO Healthcare op uw eigen locatie, op onze locatie in Almere of op iedere gewenste andere locatie worden georganiseerd. Van een basisarrangement tot een meer luxe aankleding, uw wens staat voorop.
Daarnaast verzorgt KALCIO Healthcare de presentatie- en communicatiemiddelen die nodig zijn voor een geslaagde kennisoverdracht. Op onze locatie in Almere hebben wij de beschikking over een beamer met een groot scherm en is het mogelijk om met een drie meter breed touchscreen te werken. Hiermee kan met meerdere personen tegelijk samengewerkt worden aan bijvoorbeeld een brainstormsessie of het uitwerken van een oorzaakanalyse.

Prijsstelling
KALCIO Healthcare werkt met aantrekkelijke prijzen voor uw maatwerk training. Een maatwerkoplossing kan in veel gevallen een substantieel prijsvoordeel opleveren ten opzichte van trainingen op basis van open inschrijving.
Wilt u meer informatie over onze maatwerkoplossingen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan contact met ons op via 085-0645860 of via het contactformulier hiernaast.

Offerte aanvragen