Carrière bij KALCIO Healthcare

Mijn carrière

Versterk de Zorg

Patiënten en cliënten verdienen de hoogste kwaliteit van zorg in een omgeving waar ze veilig zijn en zich welkom voelen; Wil jij een bijdrage leveren door het versterken en leiden van teams in ziekenhuizen en zorginstellingen? Bouw dan aan je carrière binnen KALCIO Healthcare!

Als professional binnen KALCIO Healthcare help je onze klanten hun doelen realiseren. Sta je ook voor een faciliterende aanpak en weet jij zorgprofessionals en medisch specialisten te helpen bij het creëren van teamgerichte samenwerking, goede inrichting van zorgprocessen en een optimale inzet van de medische techniek, de zorg ICT en de zorgfaciliteiten?  Dan is KALCIO Healthcare dé werkgever voor jou.

KALCIO Healthcare is 100% gespecialiseerd in het organiseren van zorg binnen Ziekenhuizen, VVT- en GGZ organisaties. Als medewerker van KALCIO Healthcare richt je jezelf dan ook enkel en alleen op projecten en organisaties binnen de zorg. En werk je in een enthousiast en professioneel team waarmee je samen werkt aan de ontwikkeling van zorgorganisaties. KALCIO Healthcare voert interim management opdrachten en projecten binnen de Zorg. Versterk de zorg, solliciteer bij KALCIO Healthcare.

Vacatures

Filter op
consultancy Management
Almere Deventer Eindhoven
Management Projecten
Almere Deventer Eindhoven
Projecten zorg ict
Almere Deventer Eindhoven
Management
Almere Deventer Eindhoven

Training

Persoonlijke ontwikkeling

Als professional zijn er ruime mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Binnen onze Academy bieden wij trainingen gericht op management en organisatie in de Zorg die je carrière gelijk een boost geven. Afhankelijk van je behoeften en je persoonlijke doelen werken we samen aan jouw ontwikkeling. je kunt samen met een van onze trainingsspecialisten een programma op maat opstellen.

Binnen de Academy leer je samen met collega’s van KALCIO Healthcare en met andere professionals uit de Zorg. Je krijgt persoonlijke begeleiding bij het versterken van jouw professionele identiteit en carrière ambitie naar de toekomst.

Ben je een starter binnen de Zorg of wil je de loopbaan stap maken van zorgprofessional naar management of projectmanagement? Dan bieden wij een management development programma voor onze professionals. Dit programma is ook beschikbaar voor medewerkers van onze klanten die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en zich samen met branchegenoten willen versterken en bouwen aan betere zorg.

Onze werklocaties in Nederland

De hoofdvestiging van KALCIO Healthcare is gevestigd in Almere. Onze vacatures zijn allen gericht op Almere. Maar ook als je in een andere regio woonachtig bent, is een baan bij KALCIO Healthcare een sterke optie. Door werklocaties in Almere, Eindhoven, Gorinchem en Deventer is je werkplek dichtbij huis. Daarnaast werken wij voor zorgorganisaties door heel Nederland en zijn je opdrachten veelal passend te maken binnen je carrière behoefte. KALCIO Healthcare biedt goede arbeidsvoorwaarden ook als het gaat om vervoer en mobiliteit.