Interim management zorg

Interim management

Interim Management Zorg

In een zorginstelling is het van groot belang dat alles soepel loopt. Elke dag wordt er hard gewerkt om de best mogelijke zorg te leveren aan patiënten en cliënten. Het continu verbeteren van processen, de kwaliteiten van de mens en de beste inzet van middelen en systemen is noodzakelijk voor betere zorg in de toekomst. Om continuïteit te waarborgen of veranderingen door te voeren kan tijdelijk extra capaciteit, kennis en inzichten uit de zorgsector een uitkomst bieden.

Dat is waar KALCIO Healthcare, het bureau gespecialiseerd in interim management, optimaal kan bijdragen aan het gewenste resultaat.

 

Interim management zorg

Interim consultants

Een interim consultant van KALCIO Healthcare is beschikbaar voor zorgorganisaties die snel de juiste aandacht op het juiste moment nodig hebben. Het team van KALCIO Healthcare bestaat uit experts in het versterken van uw organisatie en het bereiken van uw ambitie voor uw medewerkers, patiënten en cliënten.

Het interim management zorg team van KALCIO Healthcare is:

  • Gespecialiseerd in zorg
  • Landelijk beschikbaar
  • Snel inzetbaar
  • Flexibele en toegankelijke professionals

De voordelen van onze Interim oplossing

Het grote voordeel van de interim oplossing via KALCIO Healthcare voor opdrachtgevers is dat je snel over de juiste kennis en expertise beschikt. Deze dienstverlening via KALCIO Healthcare is een ideale oplossing voor tijdelijke invulling van een functie bij bijvoorbeeld een tijdelijke vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte. Daarnaast kan de interim oplossing voor speciale projecten de benodigde extra capaciteit geven in drukke periodes.
Bij KALCIO Healthcare bent u ook aan het juiste adres voor interim management bij de ontwikkeling en transformatie naar een nieuwe organisatie. Onze interim teamleiders en managers staan klaar voor het realiseren van uw operationele doelen. Bij het verwezenlijken van een verandering in organisatie en cultuur kan het voor u een groot voordeel zijn dat de transformatie aangestuurd wordt door een interim professional van KALCIO Healthcare.

Voor welke rol wilt u een interim oplossing?

Heeft u op korte termijn behoefte aan een interim invulling op het gebied van een leidinggevende positie of binnen een projectmanagement organisatie? Vraag dan hieronder naar onze beschikbaarheid voor een invulling van een teamleider, verandermanager, projectmanager of andere rollen binnen het werkveld van aansturing en leiding geven in de zorgorganisatie of rondom projecten in de zorg. Na het invullen van onderstaand formulier gaan wij direct voor u aan de slag en zoeken wij de geschikte mogelijkheid vanuit ons interim management zorg team!

Verzoek indienen

Stel uw vraag of doe direct een verzoek voor een vrijblijvend voorstel voor de invulling van een interim manager uit ons team.