Dagtickets KALCIO Academy

Academy

Een ticketcontract voor de KALCIO Academy

Bestel meerdere dagtickets voor het team

Werken aan de persoonlijke ontwikkeling? Ondersteunen in de groei van de rol van professional?

Van praktische vaardigheden tot diepgaande inzichten; je vindt het allemaal in onze Academy. We verzorgen trainingen en evenementen voor teamleiders, (beginnend) leidinggevenden, managers en àlle professionals in de zorg. Na een trainingsdag kun je de kennis direct toepassen in de praktijk. Om het zorgproces te optimaliseren, efficiënt om te gaan met de middelen en om het team te ondersteunen.

Via onderstaand formulier verzeker je jezelf van 2 jaar toegang tot onze Academy. Daarmee kunnen trainingen èn evenementen gevolgd worden, voor een financieel interessant tarief. Met de overeenkomst koop je met korting een aantal dagtickets in, die zowel door jouzelf als je collega’s verzilverd kunnen worden. De dagtickets zijn 24 maanden geldig en kunnen worden ingezet voor elke dag training of een dag deelname aan een evenement naar keuze. Betreft de training meerdere dagen dan wordt per dag 1 dagticket ingezet. Bij aanschaf van 5 of 10 dagtickets ontvang je een aantrekkelijk financieel voordeel welke kan oplopen tot 30%.

Na het invullen van het onderstaande formulier ontvang je een factuur die binnen 30 dagen voldaan dient te zijn. Daarnaast ontvang je een “ticketcode” waarmee deelnemers zich in kunnen schrijven voor een training of evenement.

Vragen over de ticketcontracten? Mail naar secretariaat@kalcio.nl en we beantwoorden al je vragen.

Bestel dagtickets voor uw team

Welk kenmerk wenst u op de factuur?
0,00 €

Evenementen