Dagtickets KALCIO Academy

Academy

Een ticketcontract voor de KALCIO Academy

Bestel meerdere dagtickets voor het team

Werken aan de persoonlijke ontwikkeling? Ondersteunen in de groei van de rol van leidinggevende?

Via onze Academy delen we een schat aan kennis; van praktische vaardigheden tot diepgaande inzichten. We verzorgen trainingen voor (beginnend) leidinggevenden in de zorg en evenementen voor alle professionals. Na het volgen van onze scholing kan de deelnemer de kennis direct toepassen in de praktijk. Om het zorgproces te verbeteren, efficiënt om te gaan met de middelen en het team te ondersteunen.

Via onderstaand formulier ga je een opleidingsovereenkomst aan met KALCIO Healthcare. Daarmee kunnen trainingen en eventen gevolgd worden van de KALCIO Academy. Met de overeenkomst koop je een aantal dagtickets in, die zowel door jouzelf als je collega’s verzilverd kunnen worden. De dagtickets zijn 24 maanden geldig en kunnen worden ingezet voor elke dag training of een dag deelname aan een evenement naar keuze. Betreft de training meerdere dagen dan wordt per dag 1 dagticket ingezet. Bij aanschaf van 5 of 10 dagtickets ontvang je een aantrekkelijk financieel voordeel.

Na het invullen van het onderstaande bestelformulier ontvang je een factuur die binnen 30 dagen voldaan dient te zijn. Daarnaast ontvang je een “ticketcode” waarmee deelnemers zich in kunnen schrijven voor een training of symposium.

Vragen over de ticketcontracten? Stuur dan een mail naar secretariaat@kalcio.nl.

Bestel dagtickets voor uw team

Welk kenmerk wenst u op de factuur?
0,00 €

Evenementen