Untitled

Academy
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

15 jaar KALCIO – Walking drinks & food

17 april @ 4:30 pm - 7:00 pm

Gratis

In 2024 bestaat KALCIO Healthcare 15 jaar. En dat willen we samen met jou vieren!

In 2008 ben ik gestart met de plannen voor KALCIO Healthcare. Uitgangspunt: het realiseren van een organisatie die flexibel en toegankelijk een bijdrage levert aan de transformatie van de Zorg. In januari 2009 was KALCIO Healthcare een feit. Niet in een gemakkelijke tijd, wereldwijd stortten banken in en de financiële crisis vierde hoogtij. Ook ontstond er steeds meer druk op de Zorg. Nu, 15 jaar verder, zijn de uitdagingen in de Zorg vooral complexer geworden en zijn de kwaliteiten die KALCIO Healthcare brengt binnen de Zorg belangrijker dan ooit.

Onze focus richt zich op het versterken van zorgorganisaties en hun zorgprofessionals door tactische operationele kracht in te zetten. We blijven ons inzetten voor zorg waarin mensen zich welkom voelen, veilig zijn en de regie hebben. Samen met jou hebben we al veel bereikt, en daar willen we dit jaar bij stilstaan.

Ik nodig je van harte uit om op 17 april 2024 samen met ons het glas te heffen ter ere van deze mijlpaal. Dit feestelijke moment vindt plaats in het Exclusive Hotel Almere. Vanaf 16.30 uur verwelkomen we je met een smakelijk hapje en een drankje. Rond 17.30 uur wil ik je graag meenemen op een reis door onze 15-jarige geschiedenis en een blik werpen op onze toekomstplannen. De bijeenkomst betreft een netwerkborrel, dus er is ruimschoots gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. We sluiten de netwerkborrel af rond 19.00 uur. Graag wil ik je bedanken voor je betrokkenheid bij KALCIO Healthcare en kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij onze viering van 15 jaar KALCIO Healthcare! Voel je vrij om een introducee mee te nemen. We waarderen het als je je hieronder aanmeldt, zodat we weten dat je aanwezig zult zijn.

Met hartelijke groet,

Karel Loerts

Registreer hieronder jouw aanmelding voor de netwerkborrel in Almere

Locatie

Hotel Almere
Veluwezoom 45
Almere, Flevoland 1327AK Nederland
Telefoon
0368000800
Bekijk de site van Locatie

Organisator

KALCIO Academy
Telefoon
085-0645860
E-mail
secretariaat@kalcio.nl
Bekijk de site van Organisator