Untitled

Academy
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Future of Medical Imaging and Radiotherapy

4 juni 2024 @ 9:00 am - 6 juni 2024 @ 5:00 pm

€275,00

Voor iedereen werkzaam binnen de radiologie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde organiseren we van 4 t/m 6 juni 2024 FMIR. Tijdens deze alweer vierde editie zijn dagelijks meerdere programma’s met educatieve sessies (zie het overzicht hieronder) en ontdek je de laatste technologische ontwikkelingen op de bedrijvenmarkt.

De EARLIEST BIRD periode is gestart. In deze periode, die loopt tot 1 december 2023, ontvang je de hoogste korting op jouw inschrijving voor FMIR2024.

Uitgebreide informatie over FMIR2024 vind je via www.fmir.nl. Aanmelden voor FMIR2024 kan door onderstaand formulier in te vullen.

Deelnamekosten

Aanmelden voor de FMIR2024

Voor aanmelden van jouw deelname aan de FMIR2024 vul dan onderstaande formulier in. Selecteer hoeveel dagen je wenst te komen en kies vervolgens welke dag(en). Geef aan in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent zodat wij rekening kunnen houden met jouw belangstelling.
De FMIR organisatie streeft naar het samenbrengen van alle professionals, experts, specialisten en organisaties binnen de medische beeldvorming en radiotherapie en steunt d.m.v. korting op de inschrijving indirect de verenigingen die binnen het werkveld de inhoud, kwaliteit en ontwikkeling van professionals vertegenwoordigen.
De FMIR vraagt accreditatie aan voor verschillende registers, wil je na deelname een registratie daarvan in een kwaliteitsregister?
Betaalt je werkgever de factuur voer hier dan het adres van uw organisatie in. betaal je zelf de factuur voer hier dan je huisadres in.