Untitled

Academy
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zorg & Welzijn – Booster leidinggeven in de Zorg

3 april @ 1:00 pm - 7:00 pm

€150,00

Als leidinggevende liggen er grote uitdagingen voor je om samen met het team waar je leiding aan geeft het resultaat van je afdeling naar een hoog niveau te brengen. Hiervoor is het talent dat je inzet een sterke basis, maar hoe zorg je dat je de eigen kwaliteiten verder ontwikkelt? In de  Booster leidinggeven in de zorg van KALCIO Healthcare wordt je tijdens een inspirerende middag verschillende tools en handvatten aangereikt om jezelf te verbeteren in het vak van leidinggeven.

KALCIO Academy organiseert op 3 april de Booster leidinggevend in de Zorg, speciaal voor leidinggevenden in de Zorg & Welzijn sector. Laat je inspireren en maak kennis met interessante onderwerpen die je kunnen helpen jouw invulling als leidinggevende in een zorgorganisatie te verbeteren.

Ontvangst en aanmelden

13.00 uur – 13.30 uur

Een ieder die zich heeft ingeschreven voor de “Zorg & Welzijn – Booster voor Leidinggevenden” zullen we vanaf 13.00 uur gastvrij verwelkomen.

Leiderschap in turbulente tijden

13.30 uur – 14.30 uur

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog en directeur van de Academie voor Organisatiecultuur. Danielle geeft lezingen en masterclasses waarin ze de lessen van de antropologie over organisatiecultuur, leiderschap, besluitvorming en anders kijken deelt. Ze neemt je mee op reis over de hele wereld om uiteindelijk weer te belanden in je eigen praktijk. We zijn trots dat zij de opening voor de booster verzorgt. Daniëlle zal je met haar keynote zeker met de juiste energie aan de booster leidinggeven in de zorg laten beginnen.

Topspreker Danielle heeft een hekel aan saaie lezingen, vertelt met passie en humor. Altijd up-tempo, vol prachtige beelden en interactief. Je loopt de zaal anders uit dan je er in kwam. Ietwat verward én voorzien van uiterst praktische tools. Danielle maakt vertrouwd wat vreemd is en vreemd wat vertrouwd is. Danielle is publicist en veel gevraagd gast op radio en tv.

Ontwikkelingen en uitdagingen op de arbeidsmarkt

14.40 uur – 15.35 uur

Dr. Peter Hein van Mulligen is hoofdeconoom bij het Centraal Bureau voor de statistiek. Peter Hein geeft op verschillende media zijn beschouwing op basis van data over de economie en voortvloeiende ontwikkelingen.

De druk op de gezondheidszorg neemt toe door toenemende vraag en een belangrijke uitdaging rondom het menselijk kapitaal.

Wat gebeurt er op de arbeidsmarkt? En waar kan en moet je rekening mee houden als manager in de Zorg?

dr. Peter Hein van Mulligen geeft in deze keynote een weergave van die uitdaging!

Waarde gedreven leiding geven

Drs. Kees de Ruig MBA is senior consultant en interim manager bij KALCIO Healthcare. Als opgeleid in de farmacochemie en zijn ruime ervaring binnen de zorg kent hij de uitdagingen en behoeften van zorgprofessionals en medici. Het leiden van afdelingen en projecten binnen de zorg vraagt een sterke aandacht voor mensen, de mensen die zorg nodig hebben en in het bijzonder de mensen die zorg geven. Als manager, teamleider of coördinator van teams zorgprofessionals en medici moet je telkens weer op zoek naar de waarde die je samen met je team creëert. Kees neemt je mee in de uitdagingen bij waarde gedreven leiding geven.

Bouwen aan een excellent team

Geerte van Kesteren MSc is interim teammanager Zorg binnen KALCIO Healthcare. Zij geeft leiding aan zorgprofessionals op operationeel en tactisch niveau. In de turbulentie van de tijd en de uitdagingen in het behoud van het Human Capital in je zorgorganisatie is het belang van het team er meer dan ooit. Hoe zorg je als leidinggevende er voor dat je samen met je team het beste resultaat voor je patiënten en cliënten bereikt. Hoe bouw je een sterk en gevarieerd team en wat is belangrijk voor een excellent presterend team. Geerte neemt je mee naar het fundament voor een sterk team.

Rond de tafel: Leidinggeven in turbulente tijden, waar loop jij tegen aan?

16.45 uur – 17.30 uur

Aan het einde van het educatieve programma zoeken wij elkaar op en gaan we rond de tafel in gesprek over de uitdagingen waar jij tegen aan loopt als manager, leidinggevende, coordinator of leider in de Zorg.

Wat zijn voor jou de belangrijkste succesfactoren waar je op door wilt bouwen. Welke inzichten heb je opgedaan tijdens de booster en wat mis je nog voor de toekomst.

Walking drinks & food

17.30 uur – 19.00 uur

Een intensieve middag waarin je met nieuwe inspiratie en energie naar huis kunt. Maar niet zonder een gezellige afsluiter en een gezond gevulde maag. De “Walking drinks & food” wordt geheel aangeboden door KALCIO Healthcare. Wij vragen je bij de inschrijving aan te geven of je hierbij aanwezig wilt zijn zodat wij rekening kunnen houden met de reservering van de hapjes en de drankjes.

Een moment om samen te connecten en op een sociale wijze terug te kijken op een mooie booster – leidinggeven in de Zorg!

Inschrijven voor de “Booster”

Wil je deelnemen aan de “Booster” voor leidinggevenden in de Zorg & Welzijn sector, vul dan onderstaande formulier in en verzeker jezelf van een middag inspiratie en reflectie.

Na je inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging met daarin de ingevoerde gegevens.

Wij kijken uit naar je komst!

Menno Zwart, KALCIO healthcare

Menno Zwart

Menno Zwart is Senior Interim Manager binnen KALCIO Healthcare. Als speerpuntleider Zorg & Welzijn organiseert hij de “Booster leidinggeven in de Zorg”.

U kunt hieronder inschrijven voor de Booster van 3 april 2023, zorg dat u er bij bent!

Uw inschrijving

Locatie

Hotel Almere
Veluwezoom 45
Almere, Flevoland 1327AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0368000800
Bekijk de site van Locatie

Organisator

KALCIO Academy
Telefoon:
085-0645860
E-mail:
secretariaat@kalcio.nl
Bekijk de site van Organisator