Fontys MBRT – FMIR2024

#FMIR2024

Fontys en KALCIO Healthcare bieden, speciaal voor MBRT studenten aan de Fontys hogeschool, de mogelijkheid om deel te nemen aan “The Future of Medical Imaging and Radiotherapy”! Het kennis evenement, in het kort FMIR, wordt georganiseerd van 4 t/m 6 juni in Almere.

De kosten voor deelname van de Fontys studenten aan de MBRT worden door de opleiding vergoed aan KALCIO Healthcare, de organisator van de FMIR. Als je je inschrijft wordt verwacht dat je ook aanwezig bent. Indien je niet komt opdagen kan de opleiding de kosten voor deelname bij jou als student in rekening brengen.

Mis dit kennisevenement over jouw toekomst niet en schrijf je snel in via onderstaand aanmeldformulier.

Fontys FMIR2024
The Future of Medical Imaging and Radiotherapy

Aanmelden voor de FMIR2024 - speciale deelname Fontys student

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding als Fontys student aan de FMIR2024. Per student is er 1 dagticket beschikbaar, kies daarom de dag die voor jou het beste past. Geef aan in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent zodat wij rekening kunnen houden met jouw belangstelling. Er is de hele dag door koffie thee en frisdrank en er staat een lunch voor je klaar!
Kies 1 dag
Je kunt je alleen inschrijven als je een student bent aan de Fontys Hogeschool
De FMIR wordt georganiseerd door KALCIO Healthcare. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, zul je ook in de toekomst op de hoogte blijven van alles rondom de FMIR.