Event sponsor partnership

Academy

KALCIO Healthcare organiseert educatieve evenementen binnen de zorg. Binnen de evenementen brengt KALCIO Healthcare professionals uit de Nederlandse Ziekenhuizen, VVT en/of GGZ organisaties samen.

Voor specifieke events biedt KALCIO Healthcare de mogelijkheid voor bedrijven en commerciële organisaties de mogelijkheid om hun diensten en producten te presenteren en in contact te komen met hun doelgroep. Hiervoor kunt u met KALCIO Healthcare een Event sponsor partnership aangaan om u optimaal en gericht te kunnen presenteren aan uw doelgroep.

Aankomende event

KALCIO Healthcare organiseert sinds 2014 jaarlijks het MRI Veiligheid Symposium NL!
Op 2 juni 2022 vindt alweer de achtste editie plaats waar u als bedrijf ook van harte welkom bent om in contact te komen met professionals uit Nederlandse Ziekenhuizen die dagelijks werken in het werkveld van MRI.
In tegenstelling tot het congres “The Future of Medical Imaging and Radiotherapy”dat wij op 7 en 8 april organiseerden zal er geen grote bedrijvenmarkt aanwezig zijn omdat dit een kleiner evenement betreft. Echter om de specialistische bedrijven die ontwikkelingen en producten aanbieden binnen het werkveld MRI in de gelegenheid te stellen om in contact te komen met hun doelgroep staat de deur voor hen open. Op de accommodatie zal ruimte zijn voor een banner, vermelden wij u in alle communicatie na uw aanmelding en betaald u naast de standaard entree slechts 25 euro voor uw bedrijven aanwezigheid.

Meld je bedrijf hieronder aan!

Uw inschrijving

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

The Future of Medical Imaging and Radiotherapy

Op 7 en 8 april 2022 vond het congres “The Future of Medical Imaging and Radiotherapy” plaats in Hotel Almere. Ruim 500 personen kwamen samen tijdens dit door KALCIO healthcare in samenwerking met de NVMBR georganiseerde kennisevenement.

Mede dankzij de deelnemende organisaties op de bedrijvenmarkt was het een groot succes. Wij bedanken alle bedrijven!