Welkom Jelle!

Nieuws

Welkom Jelle!

Hallo, mijn naam is Jelle Eikhout en ik ben masterstudent Biomedical Sciences aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In het begin van mijn studie heb ik een grote interesse ontwikkeld op de gebieden van bewegingswetenschappen en neurologie en hier heb ik tijdens mijn studieloopbaan ook veel aandacht aan besteed. Ik werd gedurende mijn opleiding klaargestoomd tot wetenschapper, maar merkte aan het begin van mijn master dat ik behoefte had aan een loopbaan waarbij het maatschappelijk belang wat meer op de voorgrond ligt. Het Consultancy traject dat binnen mijn master wordt aangeboden is daarin een perfecte uitkomst en dus besloot ik mij te richten op deze richting, een keuze waar ik in retrospect ontzettend blij mee ben.

Jelle Eikhout

In het kader van de afronding van mijn master moest ik op zoek naar een stage die paste binnen het Consultancy traject. Aangezien mijn nog geringe kennis op dit gebied, was ik op zoek naar een stage waarin ik de fijne kneepjes van het vak kon leren en ik daadwerkelijk werd voorbereid op een carrière als consultant. Tijdens mijn zoektocht naar een stage kwam ik KALCIO Healthcare tegen, een relatief jong bedrijf in het midden van het land dat zich specialiseert in een vakgebied dat overlapt met mijn interesses. Zonder aarzeling heb ik een mail gestuurd en de rest is geschiedenis: ik tik dit stukje vanuit het KALCIO Healthcare kantoor in Hilversum.
Meteen voelde ik mij welkom in het team, waarin de combinatie van professionaliteit en luchtigheid een perfecte sfeer creëren. Ik ben dan ook zeer enthousiast om mijzelf binnen dit bedrijf te gaan ontwikkelen tot consultant met een uitdagende en interessante opdracht: de KALCIO Academy naar een hoger niveau tillen. Ik ga de aankomende vijf maanden met een glimlach tegemoet!