The Future of Medical Imaging and Radiotherapy 2022

The Future of Medical Imaging and Radiotherapy 2022
Nieuws

The Future of Medical Imaging and Radiotherapy 2022

Op 7 en 8 april vindt het eerste ‘The Future of Medical Imaging and Radiotherapy’ congres plaats. Hét kennisevent voor professionals die werken binnen en voor de medische disciplines waar medische beeldvorming centraal staat! Professionals, managers, technici en engineers, IT specialisten, laboranten/mbb’ers, radiologen, nucleair geneeskundigen, radiotherapeuten, klinische fysica en andere medewerkers in het werkveld van de radiologie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde, zijn van harte welkom. Eerder was dit evenement gepland op 23 en 24 september 2021, echter door de toen nog geldende beperkingen op meerdaagse events vanwege de Covid pandemie is deze verplaatst naar april 2022.

Naast een algemeen programma, zijn er dagprogramma’s voor 8 verschillende vakgebieden! Kijk  op de website www.fmir.nl voor de onderwerpen.
Het betreft een gezamenlijke organisatie van KALCIO Healthcare en de NVMBR.

Programma
Beide dagen beginnen om 9.30 met een plenair gedeelte. Een overzicht van het totale programma vind je hier. Doorgaans kies je het vakgebied dat bij je past, maar het is natuurlijk mogelijk om binnen een dagprogramma ook een uitstapje te maken naar de andere presentaties.

tfmir

Dag 1 – Donderdag 7 april
Naast een plenair programma, staan op dag 1 de volgende programma’s centraal:

Dag 2 –  Vrijdag 8 april
Naast een algemeen programma, staan op dag 2 de volgende programma’s centraal:

Inschrijven
Je kunt het volledige tweedaagse programma voordelig bijwonen of je kiest ervoor om aan een enkele dag deel te nemen. Het aantal inschrijving is beperkt. Het programma begint op beide dagen om 9.30 uur. Voor die tijd vindt de registratie plaats.

COVID
We zetten in op een live event. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de laatste richtlijnen omtrent COVID. Mocht het onverhoopt niet in deze vorm doorgaan, dan krijg je als je bent aangemeld uiteraard de laatste informatie tijdig toegestuurd.

Laatste stand van zaken
Het programma en de website worden continue bijgewerkt met de nieuwste informatie, dus houd de website in de gaten: www.fmir.nl