Nucleaire Geneeskunde tijdens het congres The Future of Medical Imaging and Radiotherapy

Nieuws

Nucleaire Geneeskunde tijdens het congres The Future of Medical Imaging and Radiotherapy

We hebben elkaar het afgelopen jaar niet kunnen zien en dus pakken we nu groots uit! KALCIO Healthcare en de NVMBR hebben de handen ineengeslagen om een tweedaags evenement te organiseren voor alle vakgebieden en alle disciplines. Denk dan naast inhoudelijke programma’s voor NG, RT, RD, MRI en Echo ook aan zaken waar je als leidinggevende, ICT’er of klinisch fysicus mee te maken krijgt.

Plenaire ochtendsessies

Prof. dr. Marnix Lam

Dat de vakgebieden integreren is al jaren een feit; hoe dat anno 2021 is komt tijdens de plenaire sessie in de ochtend aan bod. Wat betekent het bijvoorbeeld dat je met een techniek werkt die lang alleen te vinden was op de radiologie? Ben jij ook aan veiligheidseisen gebonden? Hoe zorg je voor jouw bevoegd- en bekwaamheid? Daarna kun je kiezen; volg je jouw track, of kijk je ook bij de andere disciplines? De presentaties gaan aansluitend door; aan jou om te bepalen wanneer je toe bent aan je lunch.

Nucleaire geneeskunde

In de dynamische wereld van de nucleaire geneeskunde lopen diverse mooie projecten. Benieuwd hoe het is om een minicyclotron op de afdeling te hebben, of hoe radio-embolisatie een brug slaat tussen de nucleaire geneeskunde en de interventieradiologie? Of ga je toch liever aan de slag met beeldherkenning?

Hebben de bovenstaande onderwerpen je interesse gewekt en wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Schrijf je dan in via www.fmir.nl en kom op donderdag 23 september naar het AFAS theater in Leusden.

* Coronamaatregelen; we zetten in op een live event waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de laatste voorschriften omtrent COVID. Mocht het evenement onverhoopt niet live doorgaan, dan zullen we informeren over onze alternatieve scenario’s.*