Myrthe Prinz gaat naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Nieuws

Myrthe Prinz gaat naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Na bijna 4 jaar als interim (project) manager bij KALCIO Healthcare vervolgt Myrthe Prinz haar carrière als leidinggevende in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam.

Met trots en een traan zwaaien we Myrthe uit na mooie jaren van samenwerking waarin zij zowel binnen de organisatie van KALCIO Healthcare als in de projecten voor onze klanten belangrijke resultaten heeft weten te behalen. Met haar ervaring als MBB’er binnen de Radiologie heeft zij binnen KALCIO Healthcare leiding gegeven aan verbeterprojecten en teams in de Radiologie, Nucleaire Geneeskunde en de Radiotherapie. Altijd met klinkende uitkomsten als resultaat. Als leider is Myrthe altijd gericht op het beste resultaat voor de organisatie waarbinnen zij werkt, waarbij zij de mens als centraal uitgangspunt neemt. De specialisten, de MBB’ers, verpleegkundigen en ondersteunende krachten zijn hierin voor haar telkens de basis geweest voor het creëren van organisatie en structuur.

Karel Loerts en Myrthe Prinz

Myrthe maakte in 2017 de overstap van het UMC Utrecht naar KALCIO Healthcare met de wens ervaring op te doen als leidinggevende. Vanaf haar eerste werkdag kon zij invulling geven aan verschillende leidinggevende projecten en zich verder ontwikkelen. Tevens volgde ze een studie aan de Hogeschool Leiden. Als leidinggevende en zeker ook als leider hebben wij Myrthe zien groeien en haar mogen ervaren als een fantastische collega en bovenal een sterke professional. Voor KALCIO Healthcare stond zij aan de wieg van een professionele Academy. Een belangrijke stap waar we ook naar de toekomst de waardering voor zullen houden. Tevens waren de bijdragen van Myrthe aan de personeelsvereniging van groot belang. Dit leverde KALCIO Healthcare mooie City trips en leuke feestjes op waar we allen van hebben genoten.

Afgelopen maanden was Myrthe vanuit KALCIO Healthcare al actief binnen het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis met verbeterprojecten binnen de interventie radiologie. De samenwerking tussen Myrthe en het team van interventie radiologen, MBB’ers en de leiding verliep dusdanig positief dat in goede afstemming een definitieve overgang van KALCIO Healthcare naar het AvL per 1 januari 2021 een feit zal zijn.

Wij wensen haar een fantastisch vervolg toe van haar carrière in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Als collega, professional maar bovenal als mens zullen we Myrthe enorm missen in ons team.