Missie

Het is onze missie om de doelmatigheid en de kwaliteit binnen ziekenhuizen en zorgorganisaties te vergroten. Dit doen wij door op toegankelijke, flexibele wijze kennis en expertise bereikbaar te maken. De diensten die KALCIO Healthcare levert hebben de focus op de zorg en welzijn markt.

De mens is het belangrijkste kapitaal voor het succes van organisaties. Of het nu gaat om de zorg aan het bed, de medisch specialist of de verzorgende in de thuissituatie, kwaliteit van zorg valt of staat met de inzet van mensen.

KALCIO Healthcare ondersteunt mensen binnen zorgorganisaties bij de verdere ontwikkeling van de eigen kennis en het versterken van de onderlinge samenwerking.

De technologische mogelijkheden binnen de zorg worden steeds groter. Automatisering en informatisering bieden nieuwe mogelijkheden voor zorgprofessionals en zorgorganisaties om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Het biedt de zorgorganisaties de kans om optimale aandacht voor zorg te houden en een voorsprong binnen de branche te krijgen of te behouden.

KALCIO Healthcare helpt zorgorganisaties investeringen in technologie optimaal te benutten. De keuze en inrichting van de medische techniek. En zorg ICT optimaal aansluiten op het primaire zorgproces en de behoeftes van de mensen die er mee werken.

De omgeving waarin we vandaag de dag werken lijkt steeds vaker op een “sneltrein geladen met veranderingen”. Nieuwe wetgeving, hogere eisen van cliënten en patiënten, aanpassingen in processen en workflows en telkens weer nieuwe ontwikkeling in ICT en techniek.

KALCIO Healthcare draagt bij aan een veilige en plezierige omgeving waar mensen, voorzien van optimale ondersteunende middelen, top zorg kunnen verlenen.