KALCIO Healthcare verwelkomt een nieuwe stagiaire!

Nieuws

KALCIO Healthcare verwelkomt een nieuwe stagiaire!

Lois Pasanea

Lois stelt zich graag zelf aan u voor.

Ik ben Lois Pasanea, 23 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van HBO Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Binnen mijn opleiding heb ik gekozen voor de richting ‘Live Communicatie’, waarin het samenkomen van partijen centraal staat. Sinds begin deze maand loop ik stage bij KALCIO Healthcare. Binnen KALCIO Healthcare zal ik mij met name bezig gaan houden met de symposia die plaats zullen vinden in 2021. Ik ben hartelijk ontvangen door een enthousiast, jong en professioneel team en ik kijk uit naar de symposia.
Zie ik u daar?

Sinds een korte periode is KALCIO Healthcare naast het werven van young professionals ook bezig om studenten aan te trekken en bij te dragen aan hun loopbaanontwikkeling door middel van praktijkervaring. Vanuit KALCIO Healthcare kijken wij uit naar een plezierige en mooie samenwerking het komende half jaar! Wij hopen haar vanuit de organisatie goed te kunnen begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van een mooi eindresultaat voor haar afstudeerstage.