Interim management

Interim management

Een interim professional van KALCIO Healthcare is beschikbaar voor zorgorganisaties die snel de juiste kennis op het juiste moment nodig hebben. Het team van KALCIO Healthcare bestaat uit experts in het versterken van uw organisatie en het bereiken van uw ambitie voor uw patiënten en cliënten.

Professionals KALCIO Healthcare

 

  • Gespecialiseerd in zorg
  • Landelijk beschikbaar
  • Snel inzetbaar
  • Flexibele en toegankelijke professionals

De voordelen van onze Interim oplossing

Het grote voordeel van de interim oplossing via KALCIO Healthcare voor opdrachtgevers is dat je snel over de juiste kennis en expertise beschikt. Deze dienstverlening via KALCIO Healthcare is een ideale oplossing voor tijdelijke invulling van een functie bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte. Daarnaast kan de interim oplossing voor speciale projecten de benodigde extra capaciteit geven in drukke periodes.
Bij KALCIO Healthcare bent u ook aan het juiste adres voor interim management zorg voor ontwikkeling en transformatie naar een nieuwe organisatie. Onze interim teamleiders en managers staan klaar voor het realiseren van uw operationele doelen. Bij het verwezenlijken van een verandering in organisatie en cultuur kan het voor u een groot voordeel zijn dat de transformatie aangestuurd wordt door een interim professional van KALCIO Healthcare.

Voor welke rol wilt u een interim oplossing?

Heeft u op korte termijn behoefte aan een interim invulling op het gebied van een leidinggevende positie of binnen een projectmanagement organisatie? Vraag dan hieronder naar een mogelijke oplossing. Na het invullen van onderstaand formulier gaan wij direct voor u aan de slag en zoeken wij de geschikte mogelijkheid vanuit ons team!