Het verhaal van Geerte: Eerste ervaringen bij KALCIO Healthcare

Nieuws

Het verhaal van Geerte: Eerste ervaringen bij KALCIO Healthcare

Na de master Psychologie van Gezondheidsgedrag aan de UvA is Geerte door een zwangerschapsvervanging in het Flevoziekenhuis in de Zorg ICT wereld terecht gekomen. Wat bedoeld was als een tijdelijke tussenstap werd een periode van een aantal jaar. De ziekenhuiswereld sprak haar erg aan en dan vooral het goed organiseren ervan. Vandaar dat het tijd was voor een volgende stap; aan de slag als interim manager bij KALCIO Healthcare. Hieronder vertelt zij over haar eerste ervaringen als collega bij KALCIO Healthcare

Geerte van Kesteren

Ik ben nu inmiddels drie maanden werkzaam bij KALCIO en kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met deze overstap. Alle ervaringen van de afgelopen jaren komen samen in deze baan. Ook vind ik het heel fijn dat de kennis van mijn studie weer wordt aangeboord. Ik werd gelijk meegenomen in meerdere projecten waardoor ik een goed beeld kreeg wat er allemaal speelt. Het is indrukwekkend om te zien hoeveel we voor elkaar krijgen met een kleine club. Er is veel energie en enthousiasme om er samen iets van te maken. Ik kon gelijk meedenken in de verschillende focusgroepen over waar we naar toe gaan met KALCIO. Dit was ik niet gewend in mijn vorige baan bij een groot bedrijf. Ook werd mijn input voor de kantoorinrichting erg gewaardeerd, waardoor er nu planten zijn gekomen om ons nieuwe kantoor in Almere op te vrolijken!

Ik ervaarde gelijk vertrouwen en werd serieus genomen in de wens om interim opdrachten te gaan doen. Dit ondanks het feit dat ik hier nog geen directe ervaring in heb. Ik had dan ook niet verwacht dat ik zo snel aan de slag kon als interim teamleider bij de radiologie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (AvL). In het AvL heb ik gelijk te maken met uitdagende projecten. Op OK wordt een nieuwe interventiekamer in gebruik genomen met een sliding CT en angiostatief en daarnaast wordt er bij de radiologie afdeling een interventiesuite gebouwd waarbij alle werkzaamheden van het interventieteam bij elkaar komen. Ik ben inmiddels op de rijdende trein gestapt en ga met veel enthousiasme aan de slag om beide projecten tot een succes te maken. Hierbij voelt KALCIO Healthcare als een solide basis waaruit ik mij verder kan ontwikkelen.

Ik kijk er naar uit om de komende jaren nog veel meer uitdagende projecten uit te voeren!