Coronavirus: maatregelen KALCIO Healthcare

Nieuws

Coronavirus: maatregelen KALCIO Healthcare

Momenteel zijn het ongewone tijden voor heel Nederland. De zorgsector werkt hard om de Coronavirus uitbraak onder controle te houden en biedt de best mogelijke zorg. Dit is geen gemakkelijke uitdaging en geeft nog veel onzekerheden binnen de gezondheidszorg.

Om te zorgen dat zorgprofessionals hun werk kunnen blijven doen, blijft KALCIO Healthcare hierin haar vakkundige bijdrage leveren. Heeft u leidinggevende capaciteit nodig of blijven er in deze tijden belangrijke projecten of taken liggen? Dan bieden wij graag onze hulp aan. Zowel voor projecten als interim management gericht op samenwerken, zorgprocessen en de inzet van techniek, ICT en zorgfaciliteiten. Neem contact met ons op via 085-0645860 of via secretariaat@kalcio.nl.

Naar aanleiding van de huidige situatie hebben ook wij maatregelen moeten treffen. Zo werken de interim leidinggevenden van KALCIO Healthcare aangepast binnen de ziekenhuizen en richten zich primair op wat nodig is om de komende periode zo goed mogelijk te overbruggen. De projecten voor de opdrachtgevers van KALCIO Healthcare worden primair geleid en ondersteund vanuit de thuiswerkplek en gefaciliteerd met videoconferentie. En met betrekking tot de KALCIO Academy hebben wij besloten onze trainingen en symposia, die tot en met de zomer gepland staan, te schrappen. Dit betekent ook dat het CT symposium op 4 juni 2020 niet door zal gaan en verplaatst wordt naar 2021. Mocht u vraag hebben over trainingen of toch een scholingsvraag hebben binnen uw zorgteam dan zijn wij graag bereid samen met u in een aangepaste vorm een training te verzorgen.